quarta-feira, 18 de outubro de 2017

Mitä lahjaksi valmistuneelle?

Anna lahja opintonsa lopettavalle, valmistujaislahja insinöörille... hauskaa ja persoonallista - ei aina niitä kukkia! 

Hyvä ja mieleenjäävä lahjaidea alkaa olla nykyään harvinaisuus. Kukapa ei olisi kiitollinen uusista ja erilaisista ideoista, varsinkin jos sellaisen etsiminen ja ostaminen ei työllistäisi ketään turhaan. 

Koulutiensä juuri päättänyt nuori ei useinkaan malta tai osaa keskittyä haaveilemaan omaan talouteensa hankittavia koneita tai laitteita ja sinun oman maun mukaan ostettu kukallinen keittiöpöydän liina voi mennä saman tien kiertoon. Päättäjäisjuhlissa nuori saa todennäköisesti riittävästi kukkia ja ne kuihtuvat kuitenkin heti. Jotain kuitenkin pitäisi viedä, eikä kaljakori ole sellainen valmistujaislahja jonka kehtaisi antaa. Mutta jotain todella persoonallista ja pysyvää - valokuvasta piirretty karikatyyri on yksilöllisesti tehty taulu, johon voi helposti liittää ehkä tiedossa olevan tulevan ammatin tai jotain hauskoja koulumuistoja. Taulu on äärimmäisen helppo ja vaivaton valmistujaislahja.

Voitko keksiä toista ideaa, joka kävisi niin ammattikoululaiselle kuin valmistuvalle insinöörillekin. Karikatyyri on myös lahja, jonka opintonsa päättävä nuori säilyttää varmasti kaikissa tulevissa muutoissaankin. Siitä on hauska muistella kouluaikoja, varsinkin jos siihen on upotettu joitain herkullisia yksityiskohtia opiskeluajoilta. Valmiista karikatyyristä voi tehdä myös erilaisen Facebookin profiilikuvan.