quinta-feira, 19 de outubro de 2017

Läksiäislahja työkaverille - upea karikatyyri

Kolleega on siirtymässä eläkkeelle tai vaihtamassa firmaa ja pitäisi muistaa häntä jollain mukavalla lahjalla?! Kuka järjestää juhlat ja kuka hankkii lahjan? Onko tuttu tilanne? 

Monestikin läksiäislahja annetaan porukalla, jolloin myös kustannukset jakautuvat. Väistämättä lahjan hankkimisen vastuu jää ehkä yhden onnettoman vastuulle ja hänellä meneekin sitten päivä jos pari selatessa nettiä ja miettiessä lahjaideaa, joka ei olisi ihan se perus viinipullo tai lahjakortti. Kukaan ei halua antaa lahjaa, joka päättyy varaston perälle. Onnistuneimmat lahjat vaativat työkavereilta oivalluksia ja vaivannäköä.


Läksiäislahjassakin on syytä noudattaa samaa periaatetta, kuin minkä tahansa lahjan antamisessa; ei kannata antaa sellaista roinaa, mistä ei ole kenellekään mitään iloa. Uusiin maisemiin siirtyvä henkilö ei muista vanhoja kolleegojaan yhtään sen paremmin, vaikka saisi kuinka kalliin viskipullon... kun se on kumottu, on muisto entisestä haihtunut viimeistään seuraavana aamuna. Läksiäislahjaan panostetaan usein sellaisissa työpaikoissa, jotka muutenkin rakentavat määrätietoisesti hyvää työpaikkahenkeä.


Karikatyyri läksiäislahjaksi

Karikatyyritaulu sopii lahjaksi hyvin, sillä se ei vie juurikaan tilaa, on vaivaton hankkia ja siihen voi persoonallisella ja yksilöllisellä tavalla upottaa inside yksityiskohtia yhteisestä työhistoriasta. Taulu on mainio porukkalahja, eikä kenenkään tarvitse käyttää aikaa marketeissa pyörimiseen, kun taulu toimitetaan luovutusvalmiiksi kehystettynä työpaikallenne. Joissain paikoissa taulusta tehdään kopio työpaikan seinälle, näin siitä jää muisto sekä lähtijälle että jääville.
Tilaa taulu tästä >


Tämän yksilöllisempää lahjaideaa saa hakea!

​Karikatyyri piirretään toiveiden pohjalta valokuvien perusteella. Eli jos juhlakalusta löytyy muutama hyvä valokuva, tai voitte sellaisia huomaamatta napsaista, niin tilauksen voi jo tehdä. Lisäksi pieni kuvausteksti henkilön työhistoriasta, harrastuksista tai jostain muista asioista, mitä kuvassa halutaan näkyvän. Yhteiset muistot vahvistavat yhteenkuuluvuuden tunnetta. Lähetän taulusta aina vedoksen kommenteille ja siinä vaiheessa kuvaa voi vielä korjailla. Siksi olisi hyvä varata koko prosessiin vähintään pari viikkoa aikaa. 
Annan työlleni myös takuun - ellei siitä korjaustenkaan jälkeen tule mieleistä, niin ei tarvitse mitään maksaakaan.

Karikatyyritaulu on siis vaivattomin ratkaisu läksiäislahjaksi, katso täältä hintoja ja tee tilaus!


Jannen Karikatyyrilahja Oy

Riekontie 7, 02880 Veikkola

Puh.: 044 5852845

www.karikatyyrilahja.com


läksiäislahja työkaverille